Nieuwe website AD Sports Nutrition, 1 februari 2015

Vanaf 1 februari staat de nieuwe website van AD Sports Nutrition online!

Read more

Budo Masters Magazine, 22 november 2013

In november is het eerste Budo magazine van Nederland gepubliceerd.

AD Sports Nutrition werkte mee door het artikel 'Concentratie voor de betere prestatie' te schrijven. Het artiekl laat je meer weten over voeding voor de hersenen, vocht en koolhydraten.


Read more

Olympisch Netwerk Noord-Holland, 23 april 2013

Sinds april 2013 is AD Sports Nutrition onderdeel van het Olympisch Netwerk Noord-Holland. Dit is een samenwerkingsverband tussen het NOC*NSF en Sportservice Noord-Holland. 

Het netwerk zet zich in voor versterking van sportverenigingen, het ontwikkelen van talent en de begeleiding van topsporters.

Read more

Blog, Eten en meten, 17 oktober 2012

AD Sports Nutrition werkte mee aan het blog van Bas Geerling 'beginnen met sporten'

Het artikel Eten en meten is hier te lezen

Read more

Tanita Bioelectrical Impedance Analysis: lichaamssamenstelling en vetpercentage, 7 oktober 2012

Bij AD Sports Nutrition kun je terecht voor een BIA-meting. Dit staat voor bioelectrical impedance analysis. Op deze manier kun je een goed verloop zien van je vetpercentage. De Tanita BIA-methode is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige methoden en geeft het minste ongemak.

Read more

Sportsupplementen 6 juli 2012

Een veel gesteld vraag is welke sportsupplementen je moet gebruiken. Een logischer vraag gezien er een hoop verschillende producten op de markt zijn. 

Er is een aantal supplementen wat wel degelijk een goede invloed kan hebben op je sportprestaties, dit is echter per individu te bepalen. Niet elk supplement is geschikt voor elke sporter. 

Read more