Aan tafel

'Aan tafel'

De workshop 'Aan tafel' duurt 1,5 uur en wordt per groep van 15 personen tot max. 22 personen gegeven. 'Aan tafel' is een workshop voor en tijdens het eten. De sporters krijgen informatie over gezonde en slimme voedingskeuzes om het lichaam in optimale vorm te brengen voor het leveren van een goede prestatie.

.

Sportdranken

De workshop 'sportdraknen duurt 1 tot 1,5 uur en wordt per groep van 15 tot max. 22 personen gegeven. 'Sportdranken' is een workshop waarin diverse soorten de revue passeren. De sporters krijgen informatie over welke soorten sportdrank er zijn. Daarnaast wordt er besproken waarom en wanneer de verschillende dranken het beste gebruikt kunnen worden. De sporters leren het etiket van een sportdrank lezen om zelf de ideale drank te selecteren. 

Er wordt met de sporters een berekening gemaakt hoe je je eigen sportdrank zou kunnen samenstellen om deze ten slotte zelf te bereiden. 

Workshops

Kijk voor de kosten bij tarieven.

Er is mogelijkheid voor de sporters om na een voorlichtingsbijeenkomst gebruik te maken van twee e-mail consulten. Het geven van individueel advies is hierbij beperkter dan wanneer en een intakegesprek heeft plaatsgevonden met persoonlijk sportvoedingsadvies. (Zie individuele begeleiding).

Geïnteresseerd in een afspraak of meer informatie, neem gerust contact op.